Me pehea te horoi i o niho i te wa o Invisalign?

He rawe nga paepae whakatikatika niho na te mea kaore i rite ki nga taiapa, ka taea te tango me te ngawari ki te horoi, kaore koe e whai taputapu motuhake hei horoi i ou niho me te maaharahara ranei mo te tango i nga waahi ma i te taha o ou taiapa.Kua ngaro nga mea pai ki te horoi i nga raina, engari me mohio tonu koe me pehea te horoi tika i o niho me te whai i nga ture o nga kaiwhakariterite kia whiwhi i nga hua e hiahia ana koe.

paraihe niho hohonu

https://www.puretoothbrush.com/oral-care-product-whitening-toothbrush-2-product/

No reira, kia haere tatou i te ra timata mai i ia ata i muri i to oho ake, i muri i to tango i o riipene ki waho ka horoi.I muri i te horoinga o ou paepae Me parai tonu o niho.Ka oho koe i mua i te parakuihi, katahi ka taea e koe te kai parakuihi, katahi, me parai ano koe i o niho i mua i te whakahoki ano i o paepae. i te iti rawa 30 meneti i mua i te parai i muri i te kai, no reira, i muri i te parakuihi me tatari koe mo te 30 meneti katahi ka parai, heoi, ina he maramara nga tiaaro, ka kii koe kia whakahokia ki o niho me muri tonu i te kai.Na, ko nga tohutohu pai rawa atu mo tenei ko te paraihe i muri tonu i to kai.

niho hauora             

https://www.puretoothbrush.com/plaque-removing-toothbrush-oemodm-toothbrush-manufacturer-product/

I te awatea ki te kai paramanawa koe, ki te kai tina ranei me te whakaaro karekau he paraihe niho hei parai i muri i te kai i nga paramanawa katoa kei a koe i te mahi, i te kura ranei, me horoi pai to waha ki te wai i mua i te whakahokinga i o paepae. i roto.

Ko tetahi atu mea ka taea e koe ko te ngaungau i nga mints Xylitol gums, Xylitol mouthwash tetahi mea ki Xylitol, e tino awhina i te whakaiti i te hanga tohu i roto i to waha.Engari ki te mea he paraihe niho koe kei a koe, me parai i o niho i mua i to whakahokinga mai i o raina maramara.

Wiki Ataata: https://youtube.com/shorts/GR5j613_y0Y?si=qPjA8g_MimOLUI6l


Wā tuku: Tihema-14-2023